2017. április 23., vasárnap

Májusban várható megjelenések

Várható megjelenés 2017. május

Várható megjelenés 2017. május 02. Paula Hawkins: A víz mélyén - 21. Század Kiadó

Paula Hawkins - A víz mélyénA várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg - és hoz felszínre.
Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát. A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet.

A lány a vonaton című regényhez hasonlóan PAULA HAWKINS újabb története is megállíthatatlanul sodorja az olvasót a végkifejlet felé, bizonyítva, hogy az írónő nagy ismerője a női léleknek és az emberi ösztönöknek.
A lány a vonaton az elmúlt évek legnagyobb sikere volt a magyar és a nemzetközi könyvpiacon. A szerző második thrillerére két évet kellett várni. De - ahogy az első olvasók egybehangzóan állítják - megérte.

Várható megjelenés 2017. május 09. Smoothie - Kossuth Kiadó

. - Smoothie"Könyvünk több mint 100 finom ital receptjét tartalmazza: smoothie-k, valamint gyümölcs- és zöldséglevek receptjeit.
Valamennyi nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető, így ideálisak a hirtelen ránk törő éhség enyhítésére vagy remek reggelik rohanós munkanapokra. Könyvünkben helyet kapott egy olyan fejezet is, melyben desszert smoothie-k szerepelnek - fogyasztásuk nagyszerű módja egy egészséges étkezés lezárásának. A receptek elkészítéséhez csak egy turmixgépre és egy gyümölcscentrifugára (vagy gyümölcs-és zöldségprésre) lesz szükségünk.

Válogassunk a különböző egészséges zöldség és gyümölcslevek között, mint például a Korianderes - mandulás méregtelenítő smoothie, a Spenótos-szójatejes ital búzafűlével és gingkóval vagy a Banános - őszibarackos smoothie búzacsírával. Kóstoljuk meg Vereb Adri szuperélelmiszerekből készült energetizáló és vitamindús receptjeit, például a vegán és gluténmentes Stresszoldó zöld smoothie-t vagy az Ananász-avokádó zöld smoothie-t.






Várható megjelenés 2017. május 15. Zoe Sugg: A turné - Libri Kiadó

Zoe Sugg - Girl Online - A turné
A 27 éves Zoe az Y generáció nemzetközi sztárja, aki Zoella néven pár éve indított divat- és sminktanácsadási csatornát a YouTube-on. Korosztályából sok lány őt tekinti legbizalmasabb barátnőjének, akivel fiúkról, családról, suliról és divatról, szerelemről és félelmekről is őszintén lehet beszélni. A Girl Online megdöntötte a megjelenés hetében legjobban fogyó könyv eddigi világrekordját, 35 országban vehetik kézbe a rajongók. A Girl online ?A turné Penny történetének nem kevésbé izgalmas folytatása.

Pár megdöbbentő adat Zoelláról: 
6 millió Twitter-követő, 
9 millió Instagram-követő, 
15 millió YouTube-feliratkozó, 
2,5 millió Facebook-like.






Várható megjelenés 2017. május 19. Diana Gabaldon: Outlander 4. - Könyvmolyképző Kiadó

Diana Gabaldon - Outlander 4. - Őszi dobszó: I-II. kötet (FŰZÖTT)Skóciában kezdődött, egy ősi kőkörnél. Ott, ahol a kiválasztottak számára megnyílik egy átjáró a múltba - vagy a halálba.

Claire Randall túlélte ezt az elképesztő utazást, méghozzá nem is egyszer, hanem kétszer. Első útja végén Jamie Fraser, a 18. századi skót harcos ölelő karjai között kötött ki, akinek iránta érzett szerelme legendássá vált - egy tragikus szenvedély meséjévé, melynek végén Claire visszatért a jelenbe, hogy világra hozza a férfi gyermekét. A nő két évtized elteltével másodjára is útra kelt, ezúttal Amerikába, ahol a határvidéken újra találkozott Jamie-vel. Valakit azonban hátrahagyott a huszadik században: a lányukat, Briannát...

Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet... És hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát az érintetlen vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad...

Vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik...

"Az Öszi dobszó DIANA GABALDON LEGJOBBAN SIKERÜLT ÉS LEGVARÁZSLATOSABB MUNKÁJA".

Affaire de Coeur

"SZENVEDÉLYES, FIGYELEMREMÉLTÓ - A TÖRTÉNELEM, A FANTÁZIA, A ROMANTIKA ÉS A merészen SIKAMLÓS TÖRTÉNETMESÉLÉS KEVERÉKE".[I1]

Arizona Republic

"CSODÁLATOS! A SZÓRAKOZTATÓ TÖRTÉNELMI REGÉNY MŰFAJÁNAK KIEMELKEDŐ DARABJA."

San Antonio Express News

A lélegzetelállító családtörténet folytatódik...


Várható megjelenés 2017. május 19. Penelope Ward: Legdrágább mostohabátyám - Könyvmolyképző  Kiadó

Penelope Ward - Stepbrother Dearest - Legdrágább mostohabátyámAmikor a mostohabátyám, Elec a gimi utolsó évében hozzánk költözött, nem voltam felkészülve arra, hogy mekkora szemét.

Utáltam, hogy bunkón viselkedik velem csak azért, mert nem akar ott lenni.

Utáltam, hogy lányokat hoz haza a suliból és visz fel a szobájába.

De amit a legjobban utáltam, az az volt, ahogy a testem akaratom ellenére reagált rá.

Először azt hittem, csupán kőkemény, tetovált izmai és markáns arca lehet vonzó benne. De a dolgok új irányt vettek köztünk, mígnem egy éjjel minden fenekestül felfordult.

Aztán épp olyan gyorsan, ahogy betoppant az életembe, már vissza is ment Kaliforniába.

Évek teltek el, mire újra láttam Elec-et.

Amikor a tragédia lesújtott a családunkra, újra szembe kellett néznem vele.

És szent ég, a kamasz, akiért egykor megőrültem, most férfivá érett, aki egyenesen az eszemet vette!

Volt egy olyan érzésem, hogy megint darabokra törik majd a szívem.

Perzselő vágy és nyers erő. Láss a mélyére!

0 megjegyzés:

 

Könyvlelő Published @ 2014 by Ipietoon