Ugrás a fő tartalomra

Júliusi zárás, avagy babázok + unboxing videó és ez+az.


A július leginkább a kislányomról szólt, aki a hónap elején született. Üdv a világban Hercegnőm! 
Talán érthető okokból egy picit minden más lelassult körülöttem, de igyekszem felvenni a fonalat és kicsit felpörgetni a bejegyzéseket is, hiszen számtalan elolvasott regény és történet várja, hogy a blogon is életre keljenek. 
Annak ellenére, hogy nem éppen a legpörgősebb hónap volt a blog életében, azért érkeztek hozzám könyvek. A Twister Médiás könyvekről egy kis videót is készítettem: A.O. Esthertől pedig a Frigg rokkája I-II. része várakozik a polcomon:


Mutatom, hogy még mit szereztem, igaz nem könyves, de zseniális akció keretében. A Coop és a Telekom közös nagyszabású akciójának keretében mindössze postaköltség áron (van személyes átvétel is, akkor költség sincsen) jutottam ehhez a magenta színű okosórához. Akinek van Coop kártyája érdemes utánanézni ennek az akciónak is! Az elolvasott kötetek száma összesen 2, azaz kettő(!) darab, azok is a könnyedebb műfajból. Majd hónap végén elkezdtem S.J. Kincaid A Kárhozott című regényét és elmondhatom, hogy eddig a nagyon bejövős kategória, hamarosan befejezem, reszkessetek, mert hozom majd az értékelésem is!
Azt már csak félve írom le, hogy az Így szerettek ők és az Aranypinty még mindig ott porosodik a polcon, olvasni kellene őket, de most éppen nem bírok el velük. 


Amellett, hogy ahogy már írtam még sok kötet várakozik arra, hogy értékelés szülessen róluk, azért július sem maradt üresen a blogon. Mutatom mely regényeket sikerült értékelnem:


illetve volt a szokásos friss megjelenések rovat is. 

Ez lett volna az én könyves júliusom. Nálatok, hogy telt a hónap?

Megjegyzések

PuPilla üzenete…
Gratulálok a kisbabádhoz! :) :*
Ez az okosóra mit tud? Szép a színe, nekem is tetszik, nyárias nagyon. :)
Kritta üzenete…
Szia! Köszönöm a gratulációt! Az óra nézi az alvási fázisokat, kalóriát számol, meg lépéseket, a megtett távot az aktívan töltött perceket és még nem is tudom mit tud egy appot kell letölteni hozzá :) Nekem nagyon bejön, bár inkább fitt órának tűnik, mint okosnak, de az okosok között van a webshopban. Mivel fizetnem nem kellett érte így nekem mindenképpen nagyon megérte és imádom eddig. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Borsa Brown: Az Arab 18+

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá.
Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek?
Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát.
Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen…

Princess Michael of Kent: A szerelmes Királynő

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője. A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.
Érdemes már rögtön az elején leszögezni, hogy a regény az Anjou trilógia első részét képezi, bár a Molyon ez nincs fe…

Budai Lotti: A kegyencnő hálószobájában - A borostyánszemű 1.

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába.
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel.
szerző fotója
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kez…